Zachęcamy do skosztowania dań z naszego menu.
Wśród specjałów Szefa Kuchni znaleźć można wybitny kotlet Piasta, będący połączeniem smażonego na smalcu schabu i karkówki, serwowany wraz z grillowanymi ziemniakami i zasmażaną kapustą oraz przysmak Piastówny - wołowina z buraczkami na ciepło.
Na uwagę zasługuje również idealnie przyrządzony, aksamitny dorsz sous vide na puree ziemniaczanym z sosem porowym, a także delikatne spaghetti z buraka podane z orzechami i fetą.
Nie zabraknie także dań dedykowanych najmłodszym Gościom restauracji, którzy będą mogli spróbować między innymi domowych pierożków ruskich czy też pulpecików drobiowych w sosie pomidorowym z kopytkami.
Prawdziwa uczta dla podniebienia czeka także na łasuchów, bowiem w karcie znajdzie się przysmak dla amatorów czekolady, którzy będą mogli rozsmakować się w aromatycznym, płynnym fondant z malinami i kremem mascarpone.